laptop + sc = small - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-13-2006, 01:24 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 86
Default laptop + sc = small

So my friend recently got a brand new Vaio.
Now he's complaining that when he plays Starcraft, the part of the screen that the game uses is really small.

Is there anyway to make it bigger?

Heres a link to the model he got

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...Dept=computers
__________________

__________________
man these peas ROCK!
Kray is offline  
Old 06-13-2006, 01:28 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default

Is he playing in window mode?
__________________

brinks is offline  
Old 06-13-2006, 01:31 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 86
Default

Umm...he is just playing it normally.
I don't think Starcraft has a windowed mode (not normally anyways)
__________________
man these peas ROCK!
Kray is offline  
Old 06-13-2006, 01:47 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default

Try changing the resolution.
brinks is offline  
Old 06-13-2006, 01:51 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 86
Default

There is no option to change the ingame resolution
Starcraft remains at the same resolution even if you change the resolution out of the program.
__________________
man these peas ROCK!
Kray is offline  
Old 06-13-2006, 01:33 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

change compatiblity settings for the game.
talldude123 is offline  
Old 06-13-2006, 01:37 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default

lol starcraft is unable to play in window mode and the default resolution for it is 640x480 @ 16colors. id he has a screen adjustment thing on his computer use that. if not tell him to go to blizzard tech support or the sony website for assistance.
__________________

Legend84 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.