Keyboard Problems On A Particular Game. Few Else Also Have The Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-04-2006, 02:48 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
westy159's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
Posts: 182
Default Keyboard Problems On A Particular Game. Few Else Also Have The Problem

On the game 'Tomb Raider Legend' it plays as if the key 'w' is stuck down so the character is always running forward (the game has the standard 'wasd' controls for movement). I thought it was a bug in the game so i went to the publishers forums where i got very little help. No one else apart from 1 or 2 seemed to have the problem so i decided that it is my keyboard. I got another keyboard but got the same problem. So now i really dont know what to do.

What could the problem be? Anone have any suggestions?
__________________

westy159 is offline  
Old 04-04-2006, 03:14 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

I would suggest looking in the game options > Controls to see if there is an 'AUTO RUN' or something like that... It is likely a game setting.
__________________

__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 04-04-2006, 03:31 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
westy159's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
Posts: 182
Default

nope, no auto run. I should of mentioned that for a little while its ok but then at a random point it goes into the never ending run mode.
westy159 is offline  
Old 04-04-2006, 04:13 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

I have encountered similar things before, usually related to alt-tabing out and back again. Do you perhaps have something unusual running in the background?
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 04-04-2006, 04:49 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Stevo808's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hawaii
Posts: 381
Send a message via AIM to Stevo808
Default

Try restarting the game or reinstall the game. That helps out some time.
__________________
<---- Please REP if i was helpful! Thanks! :thumbsup:

Stevo808 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.