K8N Neo Platinum No Boot - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-25-2005, 12:47 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Default K8N Neo Platinum No Boot

I just flashed the newest Bios onto my K8N Neo Platinum with the MSI live update 3. Well, needless to say I will never be using it again. Computer rebooted fine after that a couple times. Now i go to start up later last night and it will not move past the MSI platnium screen. I cannot enter bios setup, but can smack the tab sometimes and it brings up post. Post is just starting and already stalled and it just sits there. I have already unplugged the system and moved the CMOS clear jumper. I also unplugged the comp and removed the battery and let it sit overnight.. still no boot. Anyone have any ideas?
__________________

Screamsalvation is offline  
Old 09-25-2005, 01:04 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Default

Another thing i've noticed.. If i get it to go to post it usually will display little white fragments of lines in places sometimes... Video error?
__________________

Screamsalvation is offline  
Old 09-25-2005, 07:50 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Default

Anyone have any ideas? seems to be a bios issue.
Screamsalvation is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.