I've got 2 problems... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-12-2008, 12:32 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 10
Default I've got 2 problems...

Well, for the first, I have a PCI video card, and can only disable the intergraded in Windows.
I see "waves" on the screen, I'm not sure what it is, its like clear waves all over the screen.
It recently started doing this. Is it my computer or the monitor?

For the second one, I had bought a PCI SATA Controller for my computer. When I put it in, and hook up a hard drive to hit, the whole system malfunctions. Its weird, maybe I'm underpowered? If I take my graphics card out, the GeForce 6200, it works fine.
White Wolf98 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Battlefield 2 Crashes when entering Singleplayer,Multiplayer, and Audio Options Grayman PC Gaming 7 03-17-2009 02:26 AM
Possibly motherboard problems? zdozbou Hardware Repairs and Troubleshooting 7 04-11-2008 07:30 PM
Apple Acknowledges Some MacBook Hard Drive Problems Osiris Apple and Mac 7 04-02-2008 06:27 AM
AVG Free problems,, TomW Viruses, Spyware and Malware 4 05-08-2007 09:08 AM
Some MacBooks May Have Battery Problems Osiris Apple and Mac 0 04-27-2007 05:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.