Its official. I hate IDE - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2006, 05:11 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533

Originally posted by Switch07
you welcome ,glad to hear you got it sorted

Originally posted by Jefe
jeremy is right, the cable would be what determines the info in the bios
thats not what i wrote
Originally posted by jeremy
vagnozzi, the drive's jumper determines wether its master/slave not the bios

jeremy is offline  
Old 03-09-2006, 10:07 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 17

I was saying 2 seperate things... hence why I seperated it with a comma... " , " ... its all good nvm

Jefe is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.