Ipod/ USB trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2007, 06:39 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2006
Posts: 23
Send a message via AIM to Gizzard1200 Send a message via Yahoo to Gizzard1200
Default Ipod/ USB trouble

Every time I plug my Ipod Nano 2nd Gen. into my pc via the USB port I get an error that says something about the Ipod not being plugged into a high speed usb host controller. The strange thing about it is that the USB is USB 2.0. Is there a difference between high speed usb and USB 2.0? All drivers are installed for the USB port. Is there anything I can do to fix the problem. If so please post. Thanks!

Gizzard1200 is offline  
Old 02-18-2007, 09:57 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 21

Are your computer usb ports 1.0? How old is your computer?
mesa is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.