internet gaming prob - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-01-2005, 04:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Default internet gaming prob

I started having very laggy gameplay (albeit great ping) and frequent connection interuptions some time ago and not finding any of the usual suspects I used it as an excuse to upgrade every component except the power supply.

I now have,

A7N8X deluxe
768 ram
amd athlon 2400+
GeForce FX 5500
40 gig hdd
fresh install win xp sp2
10/100/1000 network adapter
same comcast cable internet

bios, drivers, updates etc. all current

all this and gamepley has not improved at all.

web surfing IS very fast and I have "Great" connectivity according to comcast.
I did not change the 300 watt power supply because all the voltage readings were spot on. Could the power supply be the cause?
ack! is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.