integrated sound problem.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2006, 07:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 34
Default integrated sound problem..

I recentally installed XP on my new computer and now the integrated audio wont show up in the device manager, not to mention there no sound. What should I do?
__________________

addnon is offline  
Old 03-08-2006, 08:02 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

you need to install the chipset driver+the integrated audio driver , youll find those in your motherboard manufacturer site
__________________

jeremy is offline  
Old 03-09-2006, 01:35 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Mr. Switch's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,841
Send a message via AIM to Mr. Switch
Default

If you did that and still dont' have sound, go to wal mart and buy a cheap Sound Blaster Live! 24-bit.
Mr. Switch is offline  
Old 03-09-2006, 07:40 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 34
Default

Fixed it thanks. I think what happened is that when installing XP it forgets certain drivers that Dell originally had on there. Thanks for the help.
addnon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.