Installed new GPU now wont boot - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-23-2006, 04:55 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default Installed new GPU now wont boot

Ok, I installed a new GPU (7900GT), used to have a 7900GTX. But when I installed it my PC didnt POST. So I unplugged my hard drive and, it POSTed. Is there something in the BIOS that I need to enable to boot with my hard drive. I cleared the CMOS so maybe I did something wrong.


MOBO: DFI Lanparty SLI-DR Expert
CPU: AMD 3200+
HD: 74gb Raptor
__________________

wtk pro l is offline  
Old 05-23-2006, 05:00 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

can you get it to post then start in safemode and remove the drivers for your video card. Sometime's when this happens its just as easy to reformat.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 05-23-2006, 05:04 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

No, no POSTing what so ever, anytime I hook up the HD it wont POST. I guess I will have to reformat.
wtk pro l is offline  
Old 05-23-2006, 05:15 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

Well actually I cant because I cannot POST what so ever with my HD plugged up. WTF?!??!?!?!
wtk pro l is offline  
Old 05-23-2006, 06:48 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

do you have another hdd to try?
__________________
FlashDude is offline  
Old 05-23-2006, 09:31 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 430
Default

Have you tried it with just one stick of ram in the top orange slot?
__________________

curtcheese64 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.