IEEE 1394 problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2006, 08:46 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default IEEE 1394 problem

Hello I got an Asus A7N8X XE motherboard overhere and I get this problem in harddevices

=> OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller problem

But this isnt even installed so I dont really know what the problem is...maybe one of you guys can help me out here.
__________________

Oneclip is offline  
Old 03-14-2006, 09:18 AM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

IEEE 1394 is your firewire port. cant find any drivers?
__________________

office politics is offline  
Old 03-14-2006, 10:13 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default

no I cant but with the MotherboardCD werent any drivers..but the funny thing is it doesnt have any firewireport. So I'm totaly out of a loss here...because it's rather stupid to instal drivers for something you dont have.
Oneclip is offline  
Old 03-14-2006, 01:04 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 211
Send a message via Yahoo to JohnnyX
Default

Try windows update.
__________________
The enemy of my enemy might just be my enemy¬Ö
JohnnyX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.