i need some help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-30-2005, 11:30 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Nov 2005
Posts: 164

great i just did it...and it says 256...thanks for all your help

Intel Core i5-3570K @ 4.1
Patriot Viper Xtreme Series, Division Viper 2 Edition DDR3 4GB (2 x 2GB) PC3-12800
HyperX Genesis 4GB DDR3-1600MHz CL9 Dual Channel Kit (2 x 2GB) w/ Intel XMP
Gigabyte GeForce GTX 670 OC
Corsair HX650
Corsair 120GB Force Series 3 Solid State Drive SATA III Boot Drive
2TB Seagate + 500 GB Seagate
Coolmaster Storm Sniper Black Edition
The_Lyrics is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.