Huge exclamation mark at device manager! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2007, 12:15 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
bonehelm's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 612
Default Huge exclamation mark at device manager!

Hey guys, I need help! In my device manager, there's a yellow exclamation mark beside "Intel Pro wireless 2100 3B PCI mini adapter"...My notebook is a Panasonic CF-T2..and the panasonic download center doesnt support this notebook and not even the japanese official website has the driver for this adapter. I found one on Intel's website and installed it, but it didn't do anything...the exclamation mark is still there. And the driver I downloaded has the EXACT same name as what I am looking for. without this driver for the adapter, I can't go online via wi-fi.

It has no problems going online with a cat5 connected though...that's what amazes me. Any help? Thanks a lot!
__________________

__________________
PC Specs:

Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13ghz
Gigabyte P35-S3 Motherboard
A-DATA 2x1GB DDR2 800mhz memory
Geforce 8600GT 256MB GDDR3 PCI-Express
bonehelm is offline  
Old 07-26-2007, 02:18 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Huge exclamation mark at device manager!

While connecting through the Cat5, it goes directly to your phone line. That's why you have there isn't a problem. Have you tried reconnecting your wireless internet? Or running it's setup?
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 07-26-2007, 04:17 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
bonehelm's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 612
Default Re: Huge exclamation mark at device manager!

Quote:
Originally Posted by phucng_10 View Post
While connecting through the Cat5, it goes directly to your phone line. That's why you have there isn't a problem. Have you tried reconnecting your wireless internet? Or running it's setup?

yes I have, but it won't work because it cannot detect my wireless adapter (which i have installed 1000 times already) but it still won't detect it. The exclamation mark is still at the device manager

Thanks for the reply, though
__________________
PC Specs:

Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13ghz
Gigabyte P35-S3 Motherboard
A-DATA 2x1GB DDR2 800mhz memory
Geforce 8600GT 256MB GDDR3 PCI-Express
bonehelm is offline  
Old 07-26-2007, 06:05 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default Re: Huge exclamation mark at device manager!

https://eww.pavc.panasonic.co.jp/pc/..._en.html#CF-T2


hope this helps
__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.