How do i play xbox on my pc? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2005, 02:10 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 424
Default How do i play xbox on my pc?

I have a radeon 9800 pro video card and a sound blaster audigy 2 sound card. I'm wondering what i need to do to be able to get the video from my pc screen and my sound from my pc speakers. i've tried some things already and haven't had any luck. My friend says i have to configure some options i just don't know which ones. It says my video card supports composite and s-video so idk what's wrong.
__________________

IBM/PS1 is offline  
Old 10-11-2005, 04:57 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

Composite to VGA Converter Box.
__________________

__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 10-11-2005, 06:08 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

yep, that's it...

oh boy, yet another gamer making glitching videos... lol i like watching those...
HAVOC is offline  
Old 10-11-2005, 06:28 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 424
Default

ROFL naw i live at college and there's no room in my room for my t.v. so i had to find another way. Will this work if i have only tv-out. My friend told me i MUST have tv.-in.
IBM/PS1 is offline  
Old 10-12-2005, 10:39 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

what uzi mentioned bypasses your computer for the video. it is an adpater that allows you to plug your xbox directly into the pc monitor. so no you won't need a tv-in.
Nitestick is offline  
Old 10-12-2005, 11:46 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 424
Default

Ok so how much do these things cost normally. If it's over 100 bucks it would be cheaper to buy a cheap tv.
__________________
Quote:
Originally Posted by weelilmatt View Post
I need a good gaming desktop that can run 5 instances of World of Warcraft w/o much lag, if any...

I'm not computer savvy.. so i need help! pleasee!! I just need it to be under $1000, just the desktop no mouse/keyboard/monitor
IBM/PS1 is offline  
Old 10-12-2005, 05:26 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

here you go...... ($57)
http://www.digitallyunique.com/comp2vga.html
__________________

__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.