How big PSU do I need for this build? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2008, 05:46 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default Re: How big PSU do I need for this build?

Thanks for the help guys. As soon as I get a few extra bones I'll check it out and see if that is the problem or not. If it's not that I'll know that it is the mobo.
__________________

Tripsy is offline  
Old 11-30-2008, 06:36 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default Re: How big PSU do I need for this build?

Newegg.com - CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Power Supply - Power Supplies

I bought this, and know for a fact that it has enough power to power everthing that i need. It's 750 watt corsair with 60amp to the 12v

going to be pretty upset if this doesn't fix it lol
__________________

Tripsy is offline  
Old 11-30-2008, 06:56 PM   #13 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: How big PSU do I need for this build?

well, on the bright side, even if it doesnt that is one heck of a psu.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 12-02-2008, 06:52 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default Re: How big PSU do I need for this build?

Yeah it's one heck of a power supply... but it didn't work. I'm still having the problem with the graphics not being sent to my monitor (through PCI-e or PCI based video cards) and my harddrive only works when the CD ROM is not connected... anyone know any other alternatives? This is driving me crazy.
Tripsy is offline  
Old 12-02-2008, 07:48 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default Re: How big PSU do I need for this build?

Have you tried a different IDE cable?

It could be the IDE cable, sometimes they go wonky. Otherwise, I'd have to say it's the motherboard.
__________________

__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 7 Milestone 3 Build 6801 Review KSoD Official TF Reviews 114 01-08-2009 12:07 AM
An Extensive Guide: Maximizing Performance, Minimizing Budget Sora New Systems | Building and Buying 42 08-23-2008 06:35 PM
New build help encity5 New Systems | Building and Buying 7 04-26-2008 10:11 PM
Upside-Down PSU Crazydog115 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 04-14-2008 12:57 PM
Psu Redmo0n System Upgrades 6 12-15-2007 11:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.