high color 16 help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-18-2006, 04:06 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default high color 16 help

I have lost high color 16.All i have in the highest (32 bit) and Medium 16 bit).Can someone help me get it back??

I already uninstalled and reinstalled my graphics controller.That did not do the trick.

zavala8 is offline  
Old 09-18-2006, 04:23 PM   #2 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jul 2006
Posts: 351

y do you need high 16, just use 32

E6300 Core 2 Duo
2 Gbs OCZ PLatinum 800Mhz
250 Gb Western Digital
OCZ Modsteam 450W
7900GT Gainward
Flux Capacitor....SWEEEET
OatesyX is offline  
Old 09-18-2006, 05:18 PM   #3 (permalink)
Super Techie
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique

AFAIK, there's no such thing as "high-color 16-bit." 16 bit is medium, 32 is high.

dipique is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.