high color 16 help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2006, 05:06 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default high color 16 help

I have lost high color 16.All i have in the highest (32 bit) and Medium 16 bit).Can someone help me get it back??

I already uninstalled and reinstalled my graphics controller.That did not do the trick.
__________________

zavala8 is offline  
Old 09-18-2006, 05:23 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 351
Default

y do you need high 16, just use 32
__________________

__________________
E6300 Core 2 Duo
GA-965P-DS3
2 Gbs OCZ PLatinum 800Mhz
250 Gb Western Digital
OCZ Modsteam 450W
7900GT Gainward
Flux Capacitor....SWEEEET
OatesyX is offline  
Old 09-18-2006, 06:18 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique
Default

AFAIK, there's no such thing as "high-color 16-bit." 16 bit is medium, 32 is high.

Dan
dipique is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.