HELPPPPPPP - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-23-2009, 03:43 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2009
Posts: 20
Default HELPPPPPPP

ok so all my parts for my computer came in and I just put it all together, my asus motherboard does not have a video output so I plugged my monitor into the back of my video card. For some reason nothing is showing up on my monitor. Can someone help me figure this out?

Thanks
__________________

thewaffle1 is offline  
Old 11-23-2009, 03:48 PM   #2 (permalink)
muffin enthusiast
 
Join Date: May 2009
Location: new york
Posts: 2,724
Default Re: HELPPPPPPP

what vid card do you have? does it require any 6/8 pin connections from the psu that you mightve forgotten about?
__________________

Muffin Man is offline  
Old 11-23-2009, 03:58 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2009
Posts: 20
Default Re: HELPPPPPPP

It is a radeon HD4870 and it has two 6 pin power supply connections
thewaffle1 is offline  
Old 11-23-2009, 05:04 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: HELPPPPPPP

reseat all of the connections. pci-e and psu connections.

Also ensure that the input is correct on the monitor menu based upon if you are using vga or dvi.

Try a different monitor.

Is the board powering up?
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 11-23-2009, 05:20 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: HELPPPPPPP

What is the model# of your Asus mobo?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 11-23-2009, 05:34 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2009
Posts: 20
Default Re: HELPPPPPPP

they entire computer was powering up so im guessing the mobo was powering up also. I reset the connections also. and the mobo is the asus evo something. annnnd i tried it with two different monitors.
thewaffle1 is offline  
Old 11-23-2009, 05:47 PM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: HELPPPPPPP

Asus evo something doesn't help. If we knew what mobo you had someone could download the manual and look and see if you needed to adjust a bios setting in order to get a signal to your monitor. You need to help us help you.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 11-23-2009, 06:00 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default Re: HELPPPPPPP

Quote:
Jerry Maguire:

Help me... help you. Help me, help you

Ok, so it says i have to type at least 5 characters OUTSIDE the quote... which sucks. I kinda just wanted the quote there, lol.
__________________

__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.