helpp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2006, 08:06 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Question helpp

I like to play Need for Speed Most Wanted but lately it freezes for 5-30 seconds before it unfreezes, i reinstalled the drivers for my video card but it still does it but now the buildings disappear and turn into a solid colour, as this happens the whole game laggs really bad, also the road tends to disappear aswell

help

**EDIT**
I noticed my psu gets extremely hot, its brand new too.
__________________

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 08-01-2006, 08:39 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

anyone
__________________

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 08-01-2006, 08:41 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 876
Default

try to rollback the driver, go to your video card propererties, driver and then rollback to previous driver. as for the freezing it could be lag?
phosho510 is offline  
Old 08-01-2006, 08:48 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
Default

what is the memory of ur computer
what is the display card that you have
try uninstalling game and reinstall drivers and then reinstall game maybe that will work
ranjikvp is offline  
Old 08-01-2006, 08:52 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

768mb pc2700 (pc3200 512mb kingston, pc2700 256mb generic)

Nvidia Geforce 4 4200 Ti (core 250mhz@300 memory 512mhz@600)

AMD Athlon Xp 2500+ @ 2.2GHz

These oc's never hurt before, it seemed to have happend when i got my new psu 500 watt and western digital 80gb hard drive.

Not sure if these are causeing it

**EDIT**
Some how my drive letters got mixed up, my main disk is reffered to as F:\ and my secondary drive is reffered to as G:\ but this happened before i installed anything
__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.