HELP Please!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-13-2007, 01:08 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2006
Location: Burlington, Wisconsin
Posts: 209
Send a message via Yahoo to DerekGoodson
Arrow HELP Please!!!

Anyone know were I can get the correct driver for the integated wireless network card in Dell Latitude D600. I recently Re-installed Windows XP Pro in this machine and it didn't come across the driver for it. I went to Dell's website and downloaded the rest of the drivers for everything else I needed. I am having a hard time with the Mobile Technology!!! HELP PLEASE!!!

D600
FPXWF41 --- is the service Tag
__________________

__________________
I would Love to have a Signature but I can't get the the ink to stick on the screen! Duh!

Owner of Derek's Custom Computers
www.DereksCustomComputers.com
DerekGoodson is offline  
Old 01-13-2007, 01:39 PM   #2 (permalink)
LA1
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: eastcoast
Posts: 453
Default

you probably did not scroll down far enough, it is in netwoking almost to the bottom of the page

http://support.dell.com/support/down...os=WW1&osl=EN#
__________________

__________________
LA1 is offline  
Old 01-13-2007, 02:01 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2006
Location: Burlington, Wisconsin
Posts: 209
Send a message via Yahoo to DerekGoodson
Default usbehci.sys file.... HELP!!!

I am in need of the usbehci.sys file.... Can you please Help!!!
__________________
I would Love to have a Signature but I can't get the the ink to stick on the screen! Duh!

Owner of Derek's Custom Computers
www.DereksCustomComputers.com
DerekGoodson is offline  
Old 01-13-2007, 04:22 PM   #4 (permalink)
LA1
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: eastcoast
Posts: 453
Default

did you install xp sp2, it is required for usb to function correctly.
__________________
LA1 is offline  
Old 01-13-2007, 04:39 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2006
Location: Burlington, Wisconsin
Posts: 209
Send a message via Yahoo to DerekGoodson
Default

LA1, thanks for the info.... Installed SP2 and it took care of the problem. Thanks for the Help. This is why I love this site so much. There is always help here when you need it. I try to help as much as I can too.... Good Day!!
__________________
I would Love to have a Signature but I can't get the the ink to stick on the screen! Duh!

Owner of Derek's Custom Computers
www.DereksCustomComputers.com
DerekGoodson is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.