Help Loading Poker programs - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2005, 06:42 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6
Default Help Loading Poker programs

For some reason out of no where my poker applet program (Paradise Poker) is not loading anymore. It just stalls and says "Resolving server name" and does not find a server when I try. I have checked and I dont think its firewalls or adware but I am not sure. Anyone can help me, have an idea of what to do?
__________________

noaskie is offline  
Old 12-02-2005, 06:44 PM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

When did this start ? Are you sure its not the PP server ? I have used paradise for a while and have seen it happen before. However I have also had to uninstall PP and reinstall it.


Oh ... btw, try out poker stars. I like it more than paradise.
__________________

__________________
brady is offline  
Old 12-02-2005, 06:47 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6
Default yeah

yeah, it just happened I would say 1-2 weeks ago. Its effecting all poker programs so paradise poker and poker stars and party poker. None are loading and something is blocking it from connecting to the poker server on my lap top, not sure what, its definitely my computer though, not the internet connection or the site
noaskie is offline  
Old 12-02-2005, 06:49 PM   #4 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

ok.. sooooooo....

You don't have any firewall right ?
Do you have any antivirus running at startup ?
Have you tried to uninstall and reinstall ?


Have you scanned your machine lately for AD/Spy/virus ?
__________________
brady is offline  
Old 12-02-2005, 06:56 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by bradybnmci
ok.. sooooooo....

You don't have any firewall right ?
Do you have any antivirus running at startup ?
Have you tried to uninstall and reinstall ?


Have you scanned your machine lately for AD/Spy/virus ?
Well, as far as I know the only firewall I have running is "Windows Firewall" (the brick icon in the control panel). While my firewall is on, I have paradise poker and other poker sites listed in the exceptions area and I have not checked the "Do not allow exceptions" box. And I did try just turning the fire wall off and that did nothing.

I do have antivirus in the right corner as well Microsoft antispyware, I assume they are both running but I don't think turning them off will do it.

I have tried installing and uninstalling, hasnt' done the trick

Someone once recomended setting my computer back to a previous date but for some reason that didn't work. It may have been some spyware or adware on my computer thats for some reason not letting any poker applets connect to their designated servers. Its a confusing problem, its weird, but thanks for your help
noaskie is offline  
Old 12-02-2005, 06:57 PM   #6 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

hmmmm....

did this start happening when you installed sp2 by anychance ???
__________________
brady is offline  
Old 12-02-2005, 06:59 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by bradybnmci
hmmmm....

did this start happening when you installed sp2 by anychance ???
im not sure what "sp2" is lol...Either way, thanks for your help, hopefully i can fix this problem, if not I can always use an alternate computer, it would just be nice to see the unusual source of the problem
noaskie is offline  
Old 12-02-2005, 07:05 PM   #8 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

I will check it out.. I feel your pain... I don't know what I would do without my online poker.
__________________
brady is offline  
Old 12-02-2005, 07:07 PM   #9 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

welllll.... paradise pokers' faqs say that the windows firewall should be turned off while playing. Do you know how to do this ?
__________________
brady is offline  
Old 12-02-2005, 07:08 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by bradybnmci
welllll.... paradise pokers' faqs say that the windows firewall should be turned off while playing. Do you know how to do this ?
I assume you just go into the firewall and press turn off but im not sure if thats sufficient
__________________

noaskie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.