Help, did something stupid! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-11-2005, 05:56 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 533
Default Help, did something stupid!

I'm ashamed to admit this, but I'm going to do it anyway.

My video card fan was squeaking like mad and driving me nuts! So I took the fan out and cleaned it and shot a tad of WD-40 into the bearings area.

When I booted my PC a bunch of smoke came out of the vid card, I shut the system down ASAP. I removed the vid card. I didn't see any area around where it was that had any WD-40 that may have shot out. I booted without the vid card and I could hear the proper post codes so I didn't fry anthing. I removed the fan from the vid card and cleaned it with alcohol I also cleaned the circuit board of the video card with alcohol. I let the card dry over night and when I popped it in and booted up it seems OK.

Besides being an idiot and I'll NEVER use WD-40 on anything near my PC, what else should I check or do to make sure the system is ok to run? I feel like an idiot and am pretty freaked out.

Note: I usually leave my PC on 24 hours a day, so please tell me if you think this would be unsafe to do or any other things I need to check. PC temps are running normal...
__________________

__________________
Q6600 @ 2.66
Gigabyte GA-P35-DS3L
4GB XMS2 Corsair Ram
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Evga 275 GTX
500GB Seagate Sata 2 HDD
250GB Western SATA2 HDD
Corsair 850TX Power Supply
Cooler Master Centurion 5 case
Samsung 2693HM 26" LCD
Microsoft Keyboard
Logitech MX518 Mouse
Geek Squad 875VA Back-UP UPS
Windows XP SP3
Raphael Argus is offline  
Old 12-11-2005, 06:33 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

LOL, anyways why dont you just run 3dmark a couple of times to make sure the video card is ok
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-11-2005, 06:38 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 533
Default

Do you happen to have a link to the 3dmark version you would recomend?
__________________
Q6600 @ 2.66
Gigabyte GA-P35-DS3L
4GB XMS2 Corsair Ram
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Evga 275 GTX
500GB Seagate Sata 2 HDD
250GB Western SATA2 HDD
Corsair 850TX Power Supply
Cooler Master Centurion 5 case
Samsung 2693HM 26" LCD
Microsoft Keyboard
Logitech MX518 Mouse
Geek Squad 875VA Back-UP UPS
Windows XP SP3
Raphael Argus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.