help change new graphic card can't display. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-05-2009, 04:17 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Unhappy help change new graphic card can't display.

hi all

why my PC change graphic card can't display?
current graphic card =NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (Microsoft Corporation)
New graphic card =Power color graphics card(X1650 PRO 512MB GDDR2n 128-Bit

My PC CPU Processor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz Socket 478 mPGA
1.5GB of system memory

isn't have any setting in BIOS or...??
__________________

dreams805 is offline  
Old 09-05-2009, 07:28 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: help change new graphic card can't display.

What is the wattage of your psu? As your new card requires a 350 watt psu to operate.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 09-05-2009, 01:27 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default Re: help change new graphic card can't display.

yes the new card requires 300 watt or greater power supply recommended.
but i already plug in the power cable and the ploblem still same.

one more thing i also try one more new graphic card GeForceFX5500 problem also same.
dreams805 is offline  
Old 09-05-2009, 02:25 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: help change new graphic card can't display.

If you board has onboard graphics plug your monitor into that. It is possible it reset to onboard and you may need to make a change in bios.

Does it work if you put your old card back in?
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphic Card dark strike1 New Systems | Building and Buying 9 02-17-2009 01:12 AM
graphic card and power supply upgrade question cscaffidi System Upgrades 5 03-25-2008 08:45 PM
USB graphic card a rock lobsta Laptops and Notebooks 19 02-28-2008 09:37 PM
Need Advice on Graphic Card Powering Docter_Aap System Upgrades 13 12-21-2007 11:11 PM
Is it possible to change the graphics card on a laptop trmiller System Upgrades 5 11-29-2007 02:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.