[HELP] ATI Radeon X700 S-Video In/Out Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2006, 05:06 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Question [HELP] ATI Radeon X700 S-Video In/Out Problem

Hello, I have an ATI Radeon X700 AGP 256MB Video Capture Edition that I just got a month ago.

I want to be able to hook up my digital camera to the input of the Video card using the S-Video Input which I did, but I have no clue if its on or anything and how to control it.

Im using Sony Vegas's video capture feature but it doesnt find anything.

How can I enable S-Video or tell if its enabled, plz help thx in advance.

SicKn3sS is offline  
Old 01-16-2006, 01:23 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 2


all i need is to know how to turn on the s-video on my video card plz
SicKn3sS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.