Hello all! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-30-2006, 03:09 PM   #11 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

sry i thought u where talking about the case LED lights,
try a different IDE cable for the cd drives and see if its recognized in the BIOS
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 10-30-2006, 08:29 PM   #12 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default

yea something similar happened to me before. my dvd rom couldnt read any cd's or dvd's and i switched the ide cable and now it works fine.
__________________

__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 10-31-2006, 05:49 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Yeah the cable is a good idea to try, I never thought of that. If it isn't that then yeah there's something jank about the bios or mobo. Have you searched for any bios updates for the board?
__________________
FlashDude is offline  
Old 10-31-2006, 08:57 PM   #14 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

yea, try a bios update, prob got an os bug that went wacko on the bios.
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.