HDTV + PC = problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-06-2007, 10:28 PM   #1 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default HDTV + PC = problem

I just hooked up a Toshiba HDTV 42HP66 to my friends computer through the VGA port on both ends. Well everything is working fine, but it shows artifacts and the pixels jumping around when playing games or going into ATI CCC. I'v tried increasing and decreasing both Hertz and resolutions but no help. When i go to display properties the video card is showned but it telling me its running on (Default Monitor) , i looked for drivers but there are none.

plz help


o ya one more thing , the computer is running a ATI Sapphire 9550 AGP 256mb
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 04-09-2007, 06:52 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: HDTV + PC = problem

bump~
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 04-09-2007, 07:48 PM   #3 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: HDTV + PC = problem

had a similar problem with my current build this was my solution:

1. un-install all drivers and videocard software

2. Install ultra-mon

3. install drivers and software

4. system recognised the extra display as a singular display and with ultra-mon which I am use to using on my laptop I could easily configure everything

I would try that I found hardly any resources explaining how to fix this I just tried it and it worked for me
__________________
saltynay is offline  
Old 04-09-2007, 09:38 PM   #4 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: HDTV + PC = problem

thnx a lot man, ill give it a try
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with yahoo messenger 8.1 vertigo93 Microsoft Windows and Software 0 04-06-2007 12:47 AM
USB 2.0 version problem -RockMan- Microsoft Windows and Software 2 04-04-2007 11:06 PM
Apparent DNS problem benoh Computer Networking and Internet Hardware 1 04-04-2007 10:49 AM
just changed power supply, weird harddrive problem (sata) idrisguitar Monitors, Printers and Peripherals 0 03-31-2007 11:47 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.