HDD Problems?? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2005, 12:57 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 72

Cleared CMOS works fine

Pentium Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
4Ghz 1066 RAM
GeForce 8800GTS 320MG
Themaltake Armor


Diploma in IT Computer Networking
Bachelor of Computer Science
chooka is offline  
Old 10-22-2005, 01:02 AM   #12 (permalink)
Do not Stare at my Avatar
Ste's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,571
Send a message via MSN to Ste

Now why didn't I think of that....

Ste is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.