HDD problem...I think - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-12-2005, 07:18 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 176
Send a message via AIM to underworld288
Default HDD problem...I think

Ok, every time i start my computer, after the POST, it will say
Verifying DMI Pool Data.............
GRUB

I think where it says GRUB that that is the problem.
please help

i have a Biostar P4VMA-M motherboard if that helps any

thanks
__________________

__________________
RAM: 1.0GB
HDD: 420Gb Hard Drive
OS: Windows XP Pro
VC: MSI NX7800GT (stock)
PRO: AMD Athlon 64 3500+ Venice (stock)
MOBO: MSI K8N Neo4-f
underworld288 is offline  
Old 12-12-2005, 07:24 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

you have a multiboot system? by the sound of it if you have you didnt set it up because grub is a bootloader. do you use linux?
__________________

Nitestick is offline  
Old 12-12-2005, 07:30 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 176
Send a message via AIM to underworld288
Default

not on all of my HDD but yes on one of them i do
__________________
RAM: 1.0GB
HDD: 420Gb Hard Drive
OS: Windows XP Pro
VC: MSI NX7800GT (stock)
PRO: AMD Athlon 64 3500+ Venice (stock)
MOBO: MSI K8N Neo4-f
underworld288 is offline  
Old 12-13-2005, 05:04 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 176
Send a message via AIM to underworld288
Default

also when it says GRUB it dosen't let the machine start.
__________________
RAM: 1.0GB
HDD: 420Gb Hard Drive
OS: Windows XP Pro
VC: MSI NX7800GT (stock)
PRO: AMD Athlon 64 3500+ Venice (stock)
MOBO: MSI K8N Neo4-f
underworld288 is offline  
Old 12-13-2005, 10:01 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

jumper setting, cables? if the drive with grub on it is not the drive you normally boot from it sounds like there may be a problem with your boot drive so it is defaulting to the one with grub.
Nitestick is offline  
Old 12-14-2005, 09:17 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 176
Send a message via AIM to underworld288
Default

Thanks for helping me nitestick, but i fixed it i just uplugged all of the HDD's that had linux on them.
__________________

__________________
RAM: 1.0GB
HDD: 420Gb Hard Drive
OS: Windows XP Pro
VC: MSI NX7800GT (stock)
PRO: AMD Athlon 64 3500+ Venice (stock)
MOBO: MSI K8N Neo4-f
underworld288 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.