HD problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2007, 10:35 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Default HD problem

i recently found a old hard drive from a old computer, and i decided to hook it up to my computer. i went and grabbed an dual plug cable and plugged it in witl both drives hooked up, when the machine was off, of course. plugged it in, and ran windows. it worked fine and 'found new hardware fujitsu whatever' and i could access all the files. it said you must restart to apply changes or something of the like, and i did. turn the computer back on and it says 'checking drive e for errors' and got to 88% done and there was no progress in an hour. i turned the machine off and back on, but when it turned on, the bios screen came up and loaded, but seemed to freeze. it then told me that the computer cannot find drive 1, and i said to myself, hmm...if my xp drive was drive 0, then maybe if i take out the other drive it will be dandy. not so. the computer did the same thing as before, but when i went to properties, it showed a hard drive installed, and it indeed was, but when i went to exit and apply changes it did the same thing. i turned it off until today and booted it up. it came up with the boot list and i hit drive c. cane up with f1 to continue and f2 to go into properties. i messed with both of these, and finally got windows to run.it booted very jerkily and didn't show desktop for about 20 minutes. it then came up with 1 icon and the start menu was below the bottom of the screen. i immediately thought oh, the monitor, but that was fine. i have since been able to boot in (driver diagnostic?) and then after lines o code and a blue screen, it said entering safe mode, and then i am here to ask help . dimension 3000, 30g xp hd and 10g other one, running 2000. please help. the hard drive is working very hard
Pribar is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very odd Serial PCI card problem Chris_PC Hardware Repairs and Troubleshooting 0 04-21-2007 12:53 PM
Very strange computer problem fangs2000 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-20-2007 08:52 PM
HDD problem I think? lee2001notts Hardware Repairs and Troubleshooting 6 04-13-2007 12:10 PM
Really Weird Power Boot Problem i_am_a_robot Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-10-2007 07:13 AM
Hardware problem fufonzo Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-09-2007 09:38 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.