hardware? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-08-2006, 11:20 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 408
Default hardware?

ok my pc is screwed up, when i used an alienware respawn cd to wipe my system clean, it corrupted at 75% and now when i boot up my pc, it just says "press alt ctrl del to restart"

ok so i thought ok my os is messed up, so i have a copy of windows xp professional from college, i put it in.. it says press any key to boot from cd.. then detecting hardware settings...... then goes to black screen and does nothing, is this a hardware problem? if so can i fix it? or is my hd busted? is there a way for me to wipe this hd clean and start over withought having to boot a cd? its not the cd, it does the same thing with my windows recovery cd...
__________________

__________________
antec nine hundred
abit IP35 pro
Q6600 @ 3.3ghz
Evga 8800GTX
4GB Corsair XMS 800
150gb WD 10k
300gb seagate 7.2k
22" Samsung 5ms lcd
21" Sceptre lcd
cloud is offline  
Old 04-08-2006, 11:45 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

friend had this same problem with a fried... froze while formatting.... we never did really screw with it enough to find out what was wrong with it though because he was buying a new one the next day.. (great time for a comp to die)

btw, your sig is way too big
__________________

Static_11 is offline  
Old 04-08-2006, 11:50 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 408
Default

sry about that, shortened it some
__________________
antec nine hundred
abit IP35 pro
Q6600 @ 3.3ghz
Evga 8800GTX
4GB Corsair XMS 800
150gb WD 10k
300gb seagate 7.2k
22" Samsung 5ms lcd
21" Sceptre lcd
cloud is offline  
Old 04-09-2006, 01:10 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 408
Default

am i better off buying a new hd and installing pro on it?
__________________
antec nine hundred
abit IP35 pro
Q6600 @ 3.3ghz
Evga 8800GTX
4GB Corsair XMS 800
150gb WD 10k
300gb seagate 7.2k
22" Samsung 5ms lcd
21" Sceptre lcd
cloud is offline  
Old 04-09-2006, 01:50 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 408
Default

ok i think i got it, i downloaded a linux partition utilty program type deal..... system rescue cd... then used that to delete the partition already on the drive, now it lets me run the xp pro cd....
__________________
antec nine hundred
abit IP35 pro
Q6600 @ 3.3ghz
Evga 8800GTX
4GB Corsair XMS 800
150gb WD 10k
300gb seagate 7.2k
22" Samsung 5ms lcd
21" Sceptre lcd
cloud is offline  
Old 04-09-2006, 04:50 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

good
Static_11 is offline  
Old 04-09-2006, 05:05 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
Default hi

hi what laptop you trying to format if you do not have the right software it will not let you format it
__________________

compaqlewis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.