Harddrive dead? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2005, 10:52 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

OMG!!! ok, i was dying because my new comp isnt here yet.... well, last night i got fed up and took my modem and put it in my sis's computer... turned it back on, and guess what.... SAME FRIGGEN ERROR!!! I turned the psu off before i put in the modem..


So in short, i think my modem is short circuited my motherboard and my sisters... is that possible? im sure it is because its only static lol
__________________

Static_11 is offline  
Old 11-18-2005, 12:05 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 319
Default

so....is the pc fixed ?
__________________

__________________
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g80/viking_03/PCROOM1.jpg/IMG]
tractorboy is offline  
Old 11-18-2005, 02:30 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

Ummmm no.. my modem fried to motherboards...
Static_11 is offline  
Old 11-18-2005, 03:15 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 319
Default

bummer....how is your sister taking it ?
did you try clearing the cmos ?
if you get the exact replacement mainboard you are good to go
if you get a different model mainboard you can not just plug everything back in and boot. Because of windows HAL you may need to do an inplace install or you can just wipe it if there is no data.
__________________
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g80/viking_03/PCROOM1.jpg/IMG]
tractorboy is offline  
Old 11-18-2005, 03:20 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

1) she didnt want to do anything on it until i screwed it up just to get me in trouble lol.. shes 9

2) yes, on hers and mine

3) obviously

4) obviously



do you think i could RMA it?
Static_11 is offline  
Old 11-18-2005, 03:39 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 319
Default

Ummm It's possible, they may determine that it was not the mainboard....and not credit the RMA...did you like the mainboard
or would you rather have a different model ? ...or was this like a 64bit mainboard with liquid cooled processor ? was this the one in your sig ?
__________________
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g80/viking_03/PCROOM1.jpg/IMG]
tractorboy is offline  
Old 11-18-2005, 06:14 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

umm no i didnt like it... but i would definitly NOT like to pay the money to fix my sis's
__________________

Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.