Hard drive problem! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-23-2006, 01:33 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 141
Send a message via AIM to Mission
Exclamation Hard drive problem!

Soo, i did a new fresh install of Windows XP Pro, and on the partitioning screen during hte install, i delete all the partitions assuming for a new fresh install of everything. I have 2 hard drives, i wanted them both wiped clean. The drive that i installed windows on is working fine, however...when i log onto windows...its not detecting my second hard drive for some reason...anyone know why? QQ
__________________

Mission is offline  
Old 09-23-2006, 02:47 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

what are the drives and your motherboard?
__________________

Nitestick is offline  
Old 09-23-2006, 11:50 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 141
Send a message via AIM to Mission
Default

i have no idea what motherboard it is...its a laptop...im not ery familiar with laptops...any simple way i can check?
Mission is offline  
Old 09-24-2006, 12:49 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 141
Send a message via AIM to Mission
Default

bump
Mission is offline  
Old 09-24-2006, 01:36 PM   #5 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

uhh, hth do u have 2hd's in a laptop? w/e go to control panel/administrative tools/computer management and in computer management go to storage, then to disk management(left pane) and tell us whats there(print screen works best, just click the window, and hold alt+print screen, go to paint, edit, paste, file save(as jpeg) and post it on here)
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-24-2006, 10:36 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 141
Send a message via AIM to Mission
Default



there it is..i dont know why 3 spots are blank...i know ive got SuSE linux 10.1 installed on a partition on the C drive though.
Mission is offline  
Old 09-26-2006, 12:20 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 141
Send a message via AIM to Mission
Default

bump..
Mission is offline  
Old 09-26-2006, 10:00 PM   #8 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

ok, you have one hdd, 4 partions, one is for windows, 3 others unknown. what is on the other partions?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.