Hard drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-14-2006, 08:03 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default Hard drive

Ok so I decided to run a diagnostics check on my hard drive and it's not looking too good. This is what I get:

Do you think this is worth RMAing if I can even do it? The good thing is I didn't order this online so I can just bring it back to the store.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 08-14-2006, 08:06 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

try another harddrive diagnostics tool before you RMA it.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-14-2006, 08:06 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Whats a good program?
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 08-14-2006, 08:14 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

just found this one on google i usually run a check disk using windows however check the manufacturers site they usually have diagnostics tools i know maxtor and seagate do.

http://www.fis.fujitsu.com/support/d...fjdt_v6.61.zip
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-14-2006, 08:57 PM   #5 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

I don't know what any of that means, but how come it's not looking too good if most of it is saying very good.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-15-2006, 07:22 AM   #6 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Well the drive is fairly new and it failed the "power cycle count" so....
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.