Graphics Playing Up on a new 6600GT - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-21-2005, 08:01 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 193
Default Graphics Problems on a new 6600GT

ok... as the advice of this board, i returned my old graphics card for warenty, as it was far slower than it should have been. It is a Sparkle GF 6600GT (and i no its not a good brand, i didnt know that when i bought it (they shop guy said it was good)) and i only just got it back yesterday

now, only today, it has started to screw up, with lines appearing all over WoW.

thers a sccreen shot of what happens.

i also thought this may be a one off, so when i restarted, it fixed it, but then started again after some time.

so can anyone give me an idea what this is

i also have the latest Nvidia driver

thx
Attached Images
File Type: jpg wowscrnshot_122105_153707.jpg (35.3 KB, 33 views)
__________________

Chrono is offline  
Old 12-21-2005, 08:04 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 152
Send a message via AIM to samuraiwarrior
Default Yep.

Most likely an overheating issue.
Look into the possiblity of that. cya
__________________

samuraiwarrior is offline  
Old 12-21-2005, 08:08 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 193
Default

how do i find out if it is, and how would i fix it

it doesnt take long for it to start doing this sometimes
Chrono is offline  
Old 12-21-2005, 11:22 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 193
Default

just had a look at the temp of my card, and wondering what is hot for a graphics card, as mine seems to be sitting at around 58* C when nothing bit IE is running, and when i played WoW, it held at about 69* C
Is this ok, or too hot?
Chrono is offline  
Old 01-04-2006, 04:53 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 152
Send a message via AIM to samuraiwarrior
Thumbs up sry for taking so long to reply

anyways the temp you are getting should be well enough to cause your problem you should get a better case cooling. like a 120mm in front (intake) and then a 120mm rear(exahst)
:beard:

that should do it if not email me. Planetarylaughs@yahoo.com
P.S anyone is cleared for emailing me.


Bye for now
samuraiwarrior is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.