Graphics card not working - help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-21-2006, 11:01 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 210
Default Graphics card not working - help

My friend just bought a new graphics card. At the moment he has onboard graphics so he just put the new one in a PCI slot. It was working fine until the computer was restarted and now both of them do not work. The new graphics card was inserted into different PCI slots but it did not sort the problem.

Any ideas of what might be wrong?
__________________

Athlon is offline  
Old 10-21-2006, 11:08 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

did you disable the on-board through the bios
__________________

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 10-21-2006, 01:36 PM   #3 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

have u pulled the new card and reset the bios?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.