Graphics card not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-04-2006, 05:37 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default Graphics card not working

Hi all i recently got a GeForce FX 5500 but when i put it in my PCI slot and turn the pc on the monitor's led stays orange and i get no display? (This is to replace my old AGP graphics card).

What can i do?
__________________

liamdawe is offline  
Old 08-04-2006, 09:47 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Try turning the AGP slot off in the BIOS.
__________________

turtile is offline  
Old 08-04-2006, 12:44 PM   #3 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

do you got onboard graphics? disable em if u got em, make the nvidia the main one
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.