Got the computer, doesn't run =[ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-11-2010, 10:21 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 80
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

Can someone talk to me on aim and talk to me there?
__________________

Scriptkitty is offline  
Old 09-11-2010, 10:22 PM   #12 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

... and the pcie power into the graphics card?

EDIT: wow that was fast
__________________

__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 09-11-2010, 10:25 PM   #13 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

Did you also have ram? As your 1st post said cpu gpu, but not ram.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 09-11-2010, 10:27 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 80
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

Yes I've tried Ram in different spots, all 3 in then 1 and i've tried them in different combinations. I've plugged the GPU into the psu and i've tried my other video card that's still pci express but doesn't require direct imput from a power supply. Both nothing. I'm going to plug in the speaker and see if there is a beep pattern.
Scriptkitty is offline  
Old 09-11-2010, 10:27 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
joelm3103's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: -Trinidad- and Tobago, Caribbean.
Posts: 1,750
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

This may be a somewhat stupid question but have you tried a different monitor or different cable connecting to your monitor? Reason I asked is, if the monitor was bad or faulty, nothing will come up, no matter what combination of components you used. Just to rule out the monitor itself, this would be a good idea.
__________________
Need to update my siggy!
joelm3103 is offline  
Old 09-11-2010, 10:35 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 80
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

It's the monitor i regularly use it just says no input. I use it on my other pc. I just tried putting in the speaker and there wasnt any beeps
Scriptkitty is offline  
Old 09-11-2010, 10:40 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

Either your board or PSU is failing. As said above, PSU's can be unpredictable.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 09-11-2010, 10:42 PM   #18 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 80
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

This is so frusterating, just my luck. I have to pay for the shipping of the psu and motherboard back right?
Scriptkitty is offline  
Old 09-11-2010, 10:42 PM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
joelm3103's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: -Trinidad- and Tobago, Caribbean.
Posts: 1,750
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

Does this motherboard have any on-board video port by chance or just strictly external graphic cards? Would agree with MoM above ^. Would be great if you had a spare PSU around somewhere to test it out to take him off the suspect list.
__________________
Need to update my siggy!
joelm3103 is offline  
Old 09-11-2010, 10:45 PM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 80
Default Re: Got the computer, doesn't run =[

I do at my house, I'll have to take it out of my other computer. Then I will try it, no my UD3R doesn't have an onboard video
__________________

Scriptkitty is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control Computer Hardware And Workstations In A Computer Network Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 08-04-2009 08:10 AM
Really crazy computer problem - computer thinks I have no Network or Graphics Cards Renih Microsoft Windows and Software 5 12-27-2006 01:59 PM
Difference between courses, Computer Science/Computer Engineering piggysmile Technology Careers and Education 14 08-26-2005 11:14 PM
whats good computer requirments for the overall computer if i want to play sims 2? bbyrach622 PC Gaming 10 06-08-2005 08:20 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.