Gigabyte p35 board - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2008, 03:15 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Question Gigabyte p35 board

Any electronic guys that can help me with a board issue? I have a p35ds3r board that had the heat sink knock off a capacitor. What I am wondering if anyone can tell me what the capacitance of a capacitor is?
__________________

__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 02-22-2008, 04:43 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default Re: Gigabyte p35 board

Don't capacitors usually have the capacity written on it?
__________________

brinks is offline  
Old 02-22-2008, 04:51 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Default Re: Gigabyte p35 board

Not when they are from foreign countries. These are Japanese caps.
__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 02-22-2008, 05:04 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default Re: Gigabyte p35 board

Is there any other codes written on the cap at all, also what colour is it?
brinks is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gigabyte P35-DS4 - Which Board? desktop System Upgrades 6 02-08-2008 04:01 PM
evga 680i board. Error code 7F veedubfreak Hardware Repairs and Troubleshooting 4 12-19-2007 02:40 PM
Quick reply needed regarding Q6600 and Gigabyte P35 DS3R jonny_uk New Systems | Building and Buying 14 11-23-2007 07:29 PM
Which Gigabyte DS3 mobo? dashogun New Systems | Building and Buying 3 06-23-2007 09:43 AM
Gigabyte United Preps DDR3 Motherboards maroon1 Monitors, Printers and Peripherals 0 05-01-2007 08:50 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.