Gf's PC has 1337HD r3z - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-27-2007, 06:04 AM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Gf's PC has 1337HD r3z

well she had some sort of driver conflict turend out i gave her the wrong driver

36863x65535 aint bad. Imagine Crysis at this rez, too bad her comp suxz0rz, watduya think? she dont even need blu-ray, BTW this was ona fresh install of XP

__________________

TheEnd187 is offline  
Old 10-27-2007, 01:14 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

uninstall the driver thats on there now and get the correct one.
also that only looks like its running in 640 x 480 resolution those numbers are messed
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 10-27-2007, 01:20 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

wow thats a really 1337 resolution right there

can u uninstall your driver? and use a Device Identifier to find the correct Driver..
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 10-27-2007, 01:23 PM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

Just reinstall the drivers.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 10-27-2007, 04:55 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

I know guys i noticed i installed the wrong driver, but i fixed it as soon as this happened. i was looking for "That is a 31337 r3z right there". Stupid Nvidia Drivers
TheEnd187 is offline  
Old 10-27-2007, 05:05 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

i said that...

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
wow thats a really 1337 resolution right there

can u uninstall your driver? and use a Device Identifier to find the correct Driver..
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 10-27-2007, 05:50 PM   #7 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

Quote:
Originally Posted by TheEnd187 View Post
I know guys i noticed i installed the wrong driver, but i fixed it as soon as this happened. i was looking for "That is a 31337 r3z right there". Stupid Nvidia Drivers
Fine.

That is x7r3m3 1337 h4><0r r3z r1947 743r3.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 10-27-2007, 06:48 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

Thats some L33T graphics you got there....
__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Old 10-28-2007, 02:12 AM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

Screw HD,XHD, and UHD im going 36863x65535
TheEnd187 is offline  
Old 10-28-2007, 02:17 AM   #10 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Gf's PC has 1337HD r3z

Quote:
Originally Posted by TheEnd187 View Post
Screw HD,XHD, and UHD im going 36863x65535
36863p coming to a monitor near you...
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.