Geforce MX4000 (problem is im seeing green dots and sometimes other colors) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-14-2005, 02:32 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default Geforce MX4000 (problem is im seeing green dots and sometimes other colors)

i see green dots with my graphics card.. it happened recently iono what happened.. it didnt do this before but now i see green dots all over the screen.. heres a picture. however it does not happen in gameplay.. just on desktop basically..
Attached Images
File Type: jpg greend ots.jpg (52.1 KB, 48 views)
__________________

pinoyboiwonder is offline  
Old 12-14-2005, 03:14 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

GPU is beginnig to fail. I would uninstall and then reinstall your grahics dirvers first before replacing the card....but I think it's time for an upgrade. Go to an Nvidia 6800GT or, if you are money conscious, a 6600GT will make you happy!!!
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 12-14-2005, 03:18 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

wow gpu starting to fail already? ive only owned it for a month.. but i do go hardcore on gamin so yeah.. haha
pinoyboiwonder is offline  
Old 12-14-2005, 04:37 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 45
Default

Definately sounds like your drivers....

Boot up your system in safe mode and see what happens to your dots.
__________________
A drunk mans words are a sober mans thoughts.
The_likely_lad is offline  
Old 12-14-2005, 04:42 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Did you over clock that card? As I said above uninstall your vidoe drivers, clean the registry and reinstall and see what happens first!!!!!
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.