Gamma issue with ATI driver - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-15-2007, 12:15 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
bonehelm's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 612
Default Gamma issue with ATI driver

hi guys,

I recently updated my ATI card driver, and now Diablo2 LOD is SO dark...I go into game options > video > gamma but even if i move the slider to the brightest end the graphics are still dark as $%^&$&....now I can't see anything. This doesn't happen in other games though. I tried rolling back the drivers but no luck. What else should I do? I don't have the ATI control panel either....i would appreciate any help, thanks.

P.S. Don't ask why i still play diablo, lmao
__________________
PC Specs:

Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13ghz
Gigabyte P35-S3 Motherboard
A-DATA 2x1GB DDR2 800mhz memory
Geforce 8600GT 256MB GDDR3 PCI-Express
bonehelm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.