Game Problems - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2006, 06:57 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

well i cant really try card in new machine. however i could try my onboard video. believe it or not i can play bf2 with my 6100 onboard although on 1024x768 with everything on either low or off lol.

yes wireless g, yes sound goes haywire, but my connection strength is always at either excellent or very good so idk? plus when it freezes it doesnt say problem with connection, it only says connection lost after it leaves the game.
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 08-10-2006, 07:50 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

well if its working with onboard and not the graphics card, high settings or not, than the video card is bad.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-11-2006, 10:21 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

so then i should probably RMA it right?
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.