G15 Keyboard ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2007, 07:04 PM   #1 (permalink)
 
PRVRT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Blackfoot, Idaho
Posts: 379
Question G15 Keyboard ?

I have my new pc up and running for about a week now. I have the new G15 keyboard and I am running Vista 32 now. Before on old pc I was running XP 32 and the old G15 Keyboard. Problem is, my windows logo key does nothing now on the new pc. On the old pc it would minimize my online game and then I could do other things like check email, surf, etc. Also my track ball scroll button would do what the windows key is suppose to do, but I had to change it for scrolling/zoom in game. Anybody know how to fix this?
__________________

__________________
PRVRT is offline  
Old 11-27-2007, 12:18 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: G15 Keyboard ?

Make sure you have the latest updates for the keyboard and mouse. Also, the g15 has the toggle above f2/f3 that basically turns off the windows key, make sure its not set to the atari looking icon.
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 11-27-2007, 07:35 AM   #3 (permalink)
 
PRVRT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Blackfoot, Idaho
Posts: 379
Default Re: G15 Keyboard ?

Quote:
Originally Posted by veedubfreak View Post
Also, the g15 has the toggle above f2/f3 that basically turns off the windows key, make sure its not set to the atari looking icon.
That was the problem, thanks.
__________________
PRVRT is offline  
Old 11-27-2007, 11:56 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: G15 Keyboard ?

Heh sometimes the solution is so easy you just cant see it. Forrest for the trees my man.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 11-27-2007, 08:09 PM   #5 (permalink)
 
PRVRT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Blackfoot, Idaho
Posts: 379
Default Re: G15 Keyboard ?

Never used that switch on my keyboard so never really read what is does. I just had no idea where to start. Thought maybe it was Vista.
__________________
PRVRT is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which keyboard and mouse should I get? pinoy3000 New Systems | Building and Buying 30 02-07-2008 03:47 AM
How to Share One Keyboard with a Laptop and a Desktop Computer jennyyu Off Topic Discussion 15 11-15-2007 07:52 PM
iTouch and Random folder popup, and keyboard questions blue4paper Microsoft Windows and Software 4 10-06-2007 06:03 PM
Kensington Wireless Laser Mouse & Keyboard GrimReaper23 Buy/Sell/Trade and Hot Deals 0 06-18-2007 04:49 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.