Full load temp? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-04-2013, 08:49 PM   #11 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default Re: Full load temp?

With those temps on regular gaming, Furmark is most likely going to kill his hardware.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 09-04-2013, 09:47 PM   #12 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Full load temp?

Should crash out first. Or at least artifact.
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 04:34 AM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
TheHumanComputer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Inside A P c
Posts: 1,181
Default Re: Full load temp?

Isn't that a bad thing....? O.o
__________________
AMD FX 9370 @ 4.4Ghz
Asus Crosshair V Formula Z
Deepcool Genome Case with Watercooling
16GB DDR3 1600Mhz
EVGA GTX 980 SC 4GB
Areocool 750W Semi Modular PSU
TheHumanComputer is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 10:42 AM   #14 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Full load temp?

It'll tell you if you need a new card or if it's your cooler application.

My question on the cooler is are you sure your case is exhausting the heat right? And both fans plugged in?
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2013, 07:03 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
TheHumanComputer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Inside A P c
Posts: 1,181
Default Re: Full load temp?

Quote:
Originally Posted by patonb View Post
It'll tell you if you need a new card or if it's your cooler application.

My question on the cooler is are you sure your case is exhausting the heat right? And both fans plugged in?
Yeah, they are both plugged in, they both go into 1 cable. maybe i got a faulty cooler or something... i have no idea. they are sending me new mounting screw, if that doesn't fix it, then i either need a new card, or a new cooler.
__________________
AMD FX 9370 @ 4.4Ghz
Asus Crosshair V Formula Z
Deepcool Genome Case with Watercooling
16GB DDR3 1600Mhz
EVGA GTX 980 SC 4GB
Areocool 750W Semi Modular PSU
TheHumanComputer is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2013, 11:50 AM   #16 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Full load temp?

How much paste did you put on?
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2013, 01:44 PM   #17 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default Re: Full load temp?

Quote:
Originally Posted by TheHumanComputer View Post
Yeah, they are both plugged in, they both go into 1 cable. maybe i got a faulty cooler or something... i have no idea. they are sending me new mounting screw, if that doesn't fix it, then i either need a new card, or a new cooler.
That cooler is pretty crap, js. Probably only a bit better than the stock solution.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.