Frustrated.......Please Help!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-19-2006, 09:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 25
Question Frustrated.......Please Help!!

Here's the Spec's......New Mobo (MSI K7T266-P2), New RAM 512MB PC2100
New Power Supply 450W, Original AMD Athlon 1050MHZ CPU, Original Seagate 20GB HDD with New Win2K Pro O/S installed .........Here's my Problem......computer boots up to Windows 2000 Professional screen with blue bar going across near the bottom ........Than I get a very very quick "blue screen of death" than black and computer goes into a fresh reboot. I have changed out HDD with another 20GB W.D. HDD and the same problem occurs the exact same spot in boot up.
Any help would be greatly appreciated!!
Thanks,
Rob
__________________

robqx4 is offline  
Old 03-19-2006, 09:49 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Reinstall 2000, or run a repair if it has that option from Bootable OS disc..
__________________

Ste is offline  
Old 03-19-2006, 09:51 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 25
Default Thanks

OK...I'll try that....I'll let you know if it helps.
Thanks!
robqx4 is offline  
Old 03-20-2006, 12:52 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default Re: Frustrated.......Please Help!!

Quote:
Originally posted by robqx4
I have changed out HDD with another 20GB W.D. HDD and the same problem occurs the exact same spot in boot up.

Rob

....when you put a new hdd with windows in another computer, you have to format it to even run windows because that instal of windows knows its own computers hardware setup... not the one you just put it in, so even if that problem did stil lgo away, you still wouldnt be able to boot with the second hdd
Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.