Fried port? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-20-2005, 12:06 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Default

Well now we know that its a integrated lan port.
I would try and buy a lan card and see if it works.
have you tried reinstalling the current lan chip drivers? (lol idk what to call it other than a card but its not a catd but ill just call it a chip :P )
i woulda replied sooner if emailnotification was on :|
__________________

jeff1000 is offline  
Old 11-20-2005, 07:15 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 8
Default

Any idea how much a new lan card would cost?
__________________

vman456 is offline  
Old 11-20-2005, 10:58 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Default

check new egg, itd be like 8$ im not familiar with american dollars
something along these lines http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833124107
__________________

jeff1000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.