Freezing - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2006, 09:12 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Jul 2004
Posts: 181
Send a message via AIM to andy345

It could be try cleaning out the dust and see what happens. Maybe try reseating your hsf and blowing out any dust under that. Also try putting some as5 on your cpu.

andy345 is offline  
Old 03-11-2006, 11:05 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 66

that definitely sounds like overheating. Make sure your fan is running and your heatsing is properly seated on the CPU. Dust build up may be causing your problem it doesn't hurt to take off the heatsink and blow it out.

ElBurro is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.