Foxconn A7DA-S Raid problem - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2008, 06:31 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 13
Default Re: Foxconn A7DA-S Raid problem

Alright so I ran drive wipe on UBCD4WIN on both the drives. Still detecting an offline RAID. Deleted the first 63 sectors. Same thing. Ran WD extended diagnostic (they are both Western Digital drives) passed. I am running out of things to try!
__________________

ecaffeine is offline  
Old 09-14-2008, 07:13 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 999
Default Re: Foxconn A7DA-S Raid problem

Have tried clearing the CMOS and start over? If you can't get into the raid bios with ctrl f then something has to be broke.
__________________

KurrentEweser is offline  
Old 09-14-2008, 07:53 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 13
Default Re: Foxconn A7DA-S Raid problem

yes that was one of the first things I tried
ecaffeine is offline  
Old 09-15-2008, 03:11 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 13
Default Re: Foxconn A7DA-S Raid problem

Quote:
Originally Posted by ecaffeine View Post
Mobo - Foxconn A7DA-S
Bios - 879F1P04
2x WD 500gb sata 3g hard drives
1x LG BluRay/HD sata drive
.
Just noticed that BIOS should really be - 81BF1P03(official)/879F1P04(beta) neither work
ecaffeine is offline  
Old 09-26-2008, 09:16 AM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Default Re: Foxconn A7DA-S Raid problem

yes im having exactly same problem with gigbyte MA-770. created array ok but now cannot edit or remove. ****ing me off!! lol
__________________

InsaneZane is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with RAID and Lite-on DVD Drive digital_ninja2k Hardware Repairs and Troubleshooting 0 08-13-2008 01:19 AM
Problem with 3D graphics mordi05 Microsoft Windows and Software 6 12-10-2007 11:37 PM
RAID w/ P5K jergreen Hardware Repairs and Troubleshooting 2 11-09-2007 05:00 PM
Serious Problem...again. andrewsvalesen Hardware Repairs and Troubleshooting 2 06-17-2007 12:56 PM
RAID 5 issue Chveu Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-04-2007 04:13 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.