Flicker Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2006, 12:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Unhappy Flicker Problem

Hi all

My Pc is playing up. I'm having a serioius issue with flickering on boot up & when in windows.

I upgraded to 1gb memory on wed with no trouble, today when i went to use it it begun to flicker. I updated my Bios which didn't make the matter any better. Tried the Refresh rate with no result.

Also tried another monitor, but had the same problem.

When windows is loaded it seems ok for a few mins then the flicker starts etc.

I have a shuttle SN41G2
__________________

parkoid is offline  
Old 04-21-2006, 01:53 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Maybe it's your video card overheating? just taking a guess
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 04-21-2006, 08:11 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Do you have intergrated graphics? Maybe something got srewed up with the shared memory.
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.