Flashing line on top left of screen after POST - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-27-2011, 10:05 PM   #11 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,508
Default Re: Flashing line on top left of screen after POST

Not sure what you went into to get to the Gateway Restore Utility...probably the factory image option on boot.

You're mos tlikely not going to be able to get it to work because there's a possibility of bad sectors on your HDD (which the chkdsk /f /r will attempt to block those off).
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 07-27-2011, 10:19 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2011
Posts: 12
Default Re: Flashing line on top left of screen after POST

will that file i downloaded work without a key? It was asking me for a key?
__________________

winner9909 is offline  
Old 07-27-2011, 10:27 PM   #13 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,508
Default Re: Flashing line on top left of screen after POST

It's asking you for a key..? Where is it saying that at
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 07-27-2011, 10:33 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2011
Posts: 12
Default Re: Flashing line on top left of screen after POST

I did get the file to brun onto a cd and boot to command prompt


the chkdsk c: /f /r ran and found no problems.

I was able to restore the factory image and everything seems to be running ok so far.

thank you for your help.
__________________

winner9909 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
after bios screen white flashing cursor tomc102968 Microsoft Windows and Software 2 07-24-2011 04:18 PM
Screen Flashing During BIOS setup JoshCrews Hardware Repairs and Troubleshooting 2 04-05-2009 04:14 AM
Stuck on flashing cursor after BIOS screen. luvfamly Hardware Repairs and Troubleshooting 0 01-27-2009 11:24 AM
XP won't boot. Black screen, flashing cursor. Disillusion Microsoft Windows and Software 14 09-06-2007 03:30 PM
VB: Flashing the Screen Thing shuaibao Programming 3 04-07-2005 05:34 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.