faulty psu - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2006, 08:26 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 20
Send a message via AIM to bozzobrain Send a message via Yahoo to bozzobrain
Default faulty psu

so i bought a new computer system piece by piece and the specs i think are there but my psu i think is faulty because when i plug it in and turn the switch on it runs my motherboard without me pressing the power button... also when i plug in the psu with out the motherboard attached the psu runs on its own? not normal? any ideas
__________________

bozzobrain is offline  
Old 04-20-2006, 10:38 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 25
Default

Assuming this is a ATX power supply, you are correct in assuming
that it shouldn't run on without the power switch.

I don't think I've ever seen one turn on without being plugged
into the motherboard.

I would think that it needs to be replaced.
ramdge is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.