External hard Drive Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2006, 03:20 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 33
Default External hard Drive Problem

Hi

I have an external Hard Drive 30GB. It used to work fine but now when I plug it in the light turns on and Windows says it has foun new hardware but it may not work properly. The Hard Drive is not listed in My Computer or Device Manager. I have tried it on other computers but it does the same. I have also tried it with a different USB but still no luck. Does anyone know how I can fix this? I can't find any drivers on the net as XP is meant to install them itself except it is not doing it on this. Thanks.
__________________

homer105 is offline  
Old 08-06-2006, 07:14 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 61
Default

I am having the same problem. Would anyone be willing to say something on this problem?
__________________

xtmpacygax is offline  
Old 08-06-2006, 09:29 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

See if this helps you guys out.
https://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/...-OVN5Zh&p_lva=
sPlAtOiD is offline  
Old 08-06-2006, 10:28 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 61
Default

Thanks, but my hard drive doesn't even show up in the Disk Manager.
xtmpacygax is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.